Home » Nieuwsbrief #7

Nieuwsbrief #7

ALV donderdagavond 18 november!
Afbeelding
Waar gehakt wordt…
…vallen spaanders. In de zesde nieuwsbrief schreven we over de Algemene Leden Vergadering (ALV) op donderdag 28 november aanstaande. Dat had natuurlijk donderdag 18 november aanstaande moeten zijn. Onze excuses voor de ontstane verwarring.

De eerste Algemene Leden Vergadering van ‘CPO De Dimmendael’ is dus op donderdagavond 18 november! We starten om 20:00 uur. Inloop vanaf 19:45 uur. We heten je dan graag van harte welkom in het ‘HCR ’t Langenbaergh’ aan de Deventerweg 1 te Laren.

Graag ontvangen wij vooraf bericht of je komt en met of zonder partner. Je kunt je aanmelden door een kort mailtje aan ons te sturen aan info@dedimmendael.nl.


Denk er aan dat bij binnenkomst om je Covid QR code en ID bewijs wordt gevraagd. Neem dus, behalve je ID bewijs, ook je opgeladen smartphone mee waarop je QR code zichtbaar gemaakt kan worden.


 
Afbeelding
Eerste Algemene Leden Vergadering

Alle leden ontvangen vooraf de agenda en het concept van het Huishoudelijk Reglement. Graag laten we jou en onze andere nieuwe leden aan het woord tijdens de eerste algemene ledenvergadering. In de vergadering is er vooral aandacht voor het uitwisselen van woonwensen en woonideeën. Daarnaast zullen we de conceptinhoud van het Huishoudelijk Reglement belichten. Tijdens en na de vergadering is er uiteraard ruimte om ook onderling nader kennis te maken.


 
Afbeelding
Je inschrijfformulier ligt klaar

Voor iedereen die zich nog niet als lid heeft ingeschreven ligt een inschrijfformulier en woonwensenformulier klaar. Een mailbericht is genoeg om de formulieren aan te vragen of een afspraak te maken voor nadere informatie. In een persoonlijk onderhoud praten we je graag bij! Mail daarvoor naar info@dedimmendael.nl.