Home » Nieuwsbrief #3

Nieuwsbrief #3

Voorjaar
Afbeelding
Een moment om naar uit te kijken. Net zoals wij uitkijken naar het moment dat de Gemeente Lochem – Gorssel haar woonvisie voor Laren presenteert. Anticiperend hierop zijn we alvast aan de slag gegaan met het vormen van het bestuur van de Vereniging Coöperatief Particulier Opdrachtgeverschap ‘CPO De Dimmendael’. We stellen ons graag aan jullie voor:

Voorzitter – Paul de Koning
Penningmeester – Henk Slagman
Secreataris – Mariska Fiselier
Bestuurslid, Coördinator Seniorenwoningen – Francis Jonk
Bestuurslid, Coördinator Tiny-Houses – Claire Tetteroo

We houden jullie vanaf nu regelmatig op de hoogte van de ontwikkelingen. Vragen staat uiteraard vrij. Daartoe kunnen jullie (voorlopig) gebruik maken van het mailadres: edehaan@freedom.nl.

Als de Vereniging notarieel bekrachtigd is volgt de aanmelding van leden. Daavoor krijgen jullie te zijner tijd allemaal een uitnodiging. Bij de aanmelding zal ook een zogenaamd ‘woninginventarisatieformulier’ worden meegestuurd. Met de informatie daaruit krijgen we een eerste indruk van jullie woonwensen.


 
AfbeeldingDe woonvisie voor Laren zou door de Gemeente Lochem-Gorssel in de loop van maart of april gepresenteerd worden. Maar van de Gemeente hebben wij vernomen dat de presentatie nog even op zich laat wachten. Nu is de planning dat de presentatie in mei of uiterlijk juni is. In de tussentijd gaat het bestuur van CPO ‘De Dimmendael’ door met het treffen van de nodige voorbereidingen.