Home » Nieuwsbrief #1

Nieuwsbrief #1

Plan ‘de Dimmendael’

Afbeelding
overweldigende reactiesAllereerst onze hartelijke dank voor uw reacties op ons innovatieve plan ‘De Dimmendael’. We zijn verheugd met de enorme aandacht. We hadden niet verwacht dat ons initiatief zoveel mensen zou aanspreken. In de komende periode zullen we u op de hoogte brengen (en houden) van de ontwikkelingen rondom ons initiatief. Zodra de richtlijnen rondom Corona ons dat toestaan zullen wij een eerste bijeenkomst beleggen. Dan kunnen we persoonlijk kennismaken. We verheugen ons daarop.
Afbeelding‘De Dimmendael’ is een kleinschalig woonproject in de vorm van een hofje. Het accent ligt op zelfstandig wonen in circa 15 duurzame, geschakelde woningen op een ruim erf waar essentiële voorzieningen zoals een ontmoetingsplek, fietsenberging en werkplaats worden gedeeld. De 5 ’tiny houses’ vormen de overgang van de dorpsrand aan de Boerkamp en het woonhofje. Deze woningen worden gerealiseerd in een parkachtige omgeving.

Graag informeren we alle belangstellenden nader aan de hand van een borchure. Daarvoor hebben we in ieder geval ook adresgegevens nodig. Wil iedereen van wie we de adresgegevens nog niet hebben dat ons via mail (edehaan@xs4all.nl) verstrekken?